Vakantieparken op Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is een klein eiland en bestaat voornamelijk uit natuur. Op het eiland zijn niet veel vakantieparken. Landal heeft op het eiland één vakantiepark: Vakantiepark Landal Vitamaris! Het is echter wel een schitterend vakantiepark met veel verschillende faciliteiten.

Landal VitamarisVakantiepark Landal Vitamaris Landal
Waardering park: 4.3 uit 5.0 sterren

Aanbieding!

Vakantiepark Landal Vitamaris heeft een prachtige ligging midden in Nationaal Park Schiermonnikoog. Om naar het strand te gaan hoef je slechts 10 minuutjes te wandelen. De appartementen op het park bieden uitzicht op de schitterende natuur. Op het park is een overdekt zwembad en een peuterbad. Voor kinderen is er een kinderhoek waar ze naar hartenlust kunnen spelen en knutselen. Ben je toe aan ontspanning? Dan is voor jou de beauty & wellness een echte aanrader. Na een dagje uitwaaien op het eiland is het extra genieten in de sauna, het Turks stoombad of tijdens een heerlijke massage. Op het park is een ontbijtservice aanwezig, zij zorgen graag voor warme, verse broodjes in de ochtend. En weet je wat ook handig is? Als je je boodschappen besteld voor aankomst zorgt het vriendelijke personeel dat het voor je klaar staat bij aankomst.
Meer info & boeken

Landal VitamarisZoals je ziet heeft Landal Vitamaris een fantastische ligging.

TIP! Op vakantie naar een vakantiepark?

We hebben de leukste vakantieparken en bungalowparken met de beste reviews voor je uitgezocht. Bekijk de mooiste vakantieparken in Nederland (ook Waddeneilanden), Ardennen, Duitsland en Frankrijk.