Hotels op Schiermonnikoog

Herberg Rijsbergen SchiermonnikoogHerberg Rijsbergen Booking
Waardering: 8.7

Op slechts 2 km van de stranden van Schiermonnikoog ligt Herberg Rijsbergen. De herberg is gevestigd in een prachtig oud herenhuis. Het herenhuis is gerenoveerd en omgetoverd tot een moderne accommodatie en een heerlijk plek om te verblijven. Er zijn kamers geschikt voor 2-, 3-, en 4 personen. Buiten heb je volop de ruimte om lekker in de zon te zitten en te genieten van de rust op het eiland. 's Ochtends staat er in de ontbijtruimte een heerlijk uitgebreid vers ontbijt voor je klaar, wat een goed begin van de dag! Het dorp is op 5 minuten wandelen en de veerboot is op iets meer dan 3 km afstand.
Meer info & boeken

Hotel DuinzichtHotel Duinzicht Hotels.com
Waardering: 8.2

Hotel Duinzicht is een gezellig en sfeervol hotel en heeft een fijne ligging. Om naar het strand te gaan hoef je slechts 10 minuten te wandelen, het breedste strand van heel Europa ligt op 3 km afstand bij je vandaan. Het centrum van Schiermonnikoog is 300 meter verderop. Tegenover het hotel zijn duinen en bossen. Het hotel heeft een sauna en solarium en er is gratis wifi op de kamers. Wil je een hapje eten dan kan dat ook, in restaurant Duinzicht serveren ze heerlijke internationale gerechten. Er is tevens een bar om gezellig een drankje te drinken en een fijn terras.
Meer info & boeken

Hotel om de NoordHotel Om de Noord Hotels.com
Waardering: 9.2

In de nieuwe kamers van Hotel - Brasserie Om de Noord zul je zeker heerlijk slapen na een dagje gezonde zeelucht. Ze zijn namelijk ingericht met heerlijk ruime boxspring-bedden en de badkamers zijn voorzien van regendouche. Bij het hotel zijn fietsen te huur, lekker praktisch dus. In de tuin van het hotel is een fitnessruimte waar je gratis gebruik van mag maken. Elke 3e zondag van de maand wordt er een activiteit of evenement georganiseerd zoals bijvoorbeeld een concert, proeverij of bbq in de tuin.
Meer info & boeken

Hotel Zand aan ZeeHotel Zandt aan Zee Booking.com
Waardering: 7.4

Dit hotel ligt in het noordelijk gebied van het eiland. Een mooiere locatie kun je voor een hotel eigenlijk niet vinden. De ligging aan het strand is geweldig! Hotel Zand aan Zee is een comfortabel, eenvoudig hotel en heeft een heerlijk relaxte sfeer. Vanaf het terras heb je uitzicht op het strand en de zee. Je hebt er keuze uit 3 soorten kamers: de standaard kamers, kamers met duinzicht en kamers met zeezicht. Er is gratis wifi beschikbaar en er is een restaurant in het hotel.
Meer info & boeken